Background Image

Käyttöehdot

Hilda-sovelluksen käyttöehdot

1.4.2018

Nämä ovat Hilda-mobiilisovelluksella toimitettavia palveluita koskevat käyttöehdot. Palvelun toimittaa Kardemummo Oy. Palvelun tarkemman kuvauksen voit lukea palvelukuvauksestamme.

Näissä ehdoissa kerrotaan sinun oikeudet ja velvollisuudet palvelun käyttäjänä sekä Kardemummon oikeudet ja velvollisuudet palvelun tarjoajana. Voimme myös antaa lisäohjeita käyttäessäsi palvelua. Lue ehdot ja ohjeet aina huolellisesti. Jos et hyväksy ehtoja kokonaisuudessaan, älä käytä palvelua.

Näiden käyttöehtojen ajantasainen versio on aina luettavissa sovelluksessa sekä osoitteessa www.hildasovellus.fi/kayttoehdot.

1. PALVELUN KÄYTÖN ALOITTAMINEN

Käyttäessäsi palvelua ensimmäistä kertaa, pyydämme sinua kertomaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tämän lisäksi sinun tulee valita henkilökohtainen salasana. Näiden tietojen avulla luomme sinulle pääkäyttäjätunnuksen, jotta tunnistamme sinut jatkossa, kun käytät palvelua. Lue palveluun tallennettavista henkilötiedoista ja muusta keräämistämme tiedoista ja niiden käytöstä lisää tietosuojaselosteestamme.

Palvelussa on maksuton seitsemän (7) päivän kokeilujakso. Pääkäyttäjä voi valita palvelussa maksullisia lisäpalveluita. Lisäpalvelun mahdollisuudesta ilmoitetaan aina palvelussa erikseen eikä mitään maksuja veloiteta ilman erillistä hyväksyntääsi.

Pääkäyttäjänä voit luoda palveluun rinnakkaiskäyttäjiä, joiden käyttöä ja lisäpalveluita pääkäyttäjä hallinnoi omalla käyttäjätunnuksellaan.

Maksullisia lisäpalveluita voi tilata vain pääkäyttäjä. Muutoin näitä ehtoja sovelletaan myös rinnakkaiskäyttäjänä tapahtuvaan palvelun käyttöön.

2. PALVELUN KÄYTTÄMINEN

Käyttäjänä vastaat kaikesta sinun käyttäjätunnuksella tapahtuvasta palvelun käytöstä. Jos sinulla on aihetta epäillä, että palvelua käytetään käyttäjätunnuksellasi ilman sinun lupaasi, ota välittömästi yhteyttä Kardemummon asiakaspalveluun.

Kardemummo voi milloin tahansa teknisin toimenpitein estää tai rajoittaa sinua käyttämästä palvelua, jos tunnuksellasi aiheutetaan palvelussa haittaa tai rikotaan näitä käyttöehtoja.

3. MAKSULLISTEN PALVELUIDEN TILAAMINEN

Maksullisten lisäpalveluiden tilaaminen tapahtuu Google Play Storen tai Applen App Storen maksupalveluiden kautta riippuen siitä, mikä mobiililaite sinulla on käytössäsi.

Valitsemasi lisäpalvelun hinta sekä maksutapaan, palvelun peruuttaminen ja muut maksamiseen liittyvät ehdot ovat nähtävillä käytössäsi olevasta maksupalvelusta.

Voit myös tutustua maksuehtoihin täällä:

Apple App Store: www.apple.com/legal/internet-services/itunes/fi/terms.html

Google Play Store: play.google.com/intl/en_fi/about/play-terms.htm

4. OIKEUDET KÄYTTÄJÄN OMAAN SISÄLTÖÖN

Oma sisältösi tarkoittaa kaikkea sinun palveluun tallentamaa materiaalia, kuten tallentamiasi muistoja ja lisäämiäsi valokuvia. Käyttäjänä vastaat siitä, että sinulla on riittävät tekijän- ja muut oikeudet sekä muut mahdollisesti tarvittavat luvat tallentaa omaa sisältöäsi palvelussa.

Tallentamalla omaa sisältöä palveluun, myönnät Kardemummolle maailmanlaajuisen ja peruuttamattoman oikeuden ilman erillistä korvausta kopioida, näyttää, muokata, esittää ja välittää omaa sisältöäsi ja oikeuden yhdistellä tätä sisältöä muuhun sisältöön sekä oikeuden luovuttaa nämä oikeudet edelleen vastikkeetta tai maksua vastaan.

5. OIKEUDET PALVELUUN

Kaikki oikeudet sovellukseen, palveluun ja siellä olevaan sisältöön kuuluvat Kardemummo Oy:lle tai sen lisensoijille.

Oikeudet palvelussa kuunneltavissa oleviin musiikkikappaleisiin kuuluvat niiden tekijöille ja/tai Kardemummon lisensioijille.

Kardemummo myöntää käyttäjälle näissä ehdoissa määritellyn rajoitetun, peruutettavissa olevan, ei-yksinomaisen ja henkilökohtaisen oikeuden käyttää palvelua ja sen sisältöä ainoastaan näiden ehtojen ja palvelussa mahdollisesti erikseen annettavien ehtojen ja ohjeiden mukaisesti. Käyttäjällä on oikeus käyttää palvelua ja sen sisältöä ainoastaan käyttäjän omaan, ei-kaupalliseen käyttöön. Käyttäjä ei saa muokata tai jäljentää palvelua tai sen sisältöä taikka niiden osaa. Käyttäjällä ei myöskään ole oikeutta sellaisenaan tai muokattuna jakaa, levittää, välittää, esittää julkisesti tai muulla tavoin saattaa palvelua tai sen sisältöä yleisön saataviin. Käyttäjä ei saa käyttää palvelua näiden ehtojen, lain tai hyvän tavan vastaisesti.

Kaikki palvelussa esitetyt kuva-, musiikki-, ja teksti- ja muut materiaalit (kuvat, tekstit, videot, logot, taulukot) ovat Kardemummon ja/tai sen yhteistyökumppaneiden tai toisten käyttäjien omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojatun kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty. Kardemummo ei myönnä käyttäjälle mitään oikeuksia mihinkään palvelussa olevaan sisältöön, ellei näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti toisin sanota.

6. MUUTOKSET PALVELUUN JA NÄIHIN KÄYTTÖEHTOIHIN

Kardemummo voi milloin tahansa tehdä parhaaksi katsomiaan muutoksia palveluun sekä milloin tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja. Käyttöehtojen muutokset tulevat voimaan, kun niistä on ilmoitettu palvelussa. Jatkamalla palvelun käyttöä muutosilmoituksen jälkeen, hyväksyt muutetut käyttöehdot. Jos et hyväksy muutoksia, älä käytä palvelua.

Huomioi erityisesti, että palvelussa maksullisena saatavilla oleva musiikkivalikoima voi muuttua ajan kuluessa. Emme takaa, että kaikki maksullisen palvelun tilaushetkellä saatavilla oleva sisältö on jatkuvasti saatavilla myös tulevaisuudessa.

7. VASTUUNRAJOITUS

Kardemummo ei takaa, että palvelu on häiriöttä jatkuvasti käytössäsi. Katkoksia palveluun voi aiheutua mm. tietoliikenneyhteyksien häiriöistä tai palvelussa ilmenevistä teknisistä vioista. Kardemummon vaikutuspiirissä olevat häiriöt pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

Kardemummo tai sen alihankkijat eivät missään tilanteessa vastaa mistään palvelun käytöstä taikka palvelusta saatujen tietojen käytöstä aiheutuneista suorista eikä epäsuorista vahingoista ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

8. YHTEYSTIEDOT

Palvelun tarjoaa Kardemummo Oy, joka on merkitty suomen kaupparekisteriin (www.ytj.fi):

Y-tunnus2768974-1 (VAT FI27689741)
Osoite:Anjankuja 3A 39, 002230 Espoo
Puhelin:+358 50 537 9082
Sähköposti:asiakaspalvelu@kardemummo.fi

9. ERIMIELISYYDET

Palvelun käyttämiseen ja näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöksiä.

Halutessasi voit tehdä palvelua koskevan valituksen kuluttajariitalautakuntaan. Löydät tarkempia ohjeita valituksen tekemiseksi täältä: asiointi.kuluttajariita.fi/kuluttaja/

Kuluttaja-asiakas voi viedä erimielisyyden myös kotipaikkansa mukaan määräytyvän toimivaltaisen käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Muutoin erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomessa.